PROGRAMMA
van 13:00 tot 17:00

Huiskamer: Therese Brals
Wilhelminastraat 46 Meppel
BRISK
BRISK is een muzikaal tweetal, welke akoestische muziek spelen van ''verleden tot heden''. Pop, Rock 'n Roll, Top 40 en feestmuziek; voor elk wat wils. BRISK is Tjeerd Pieter Hoekstra & Gerard Dantuma.
Huiskamer: Dick Borneman
Zuideinde 69 Meppel
DICK ROSEWATER BAND
DICK ROSEWATER BAND staat garant voor een zeer verrassende sound. Het repertoire van The Dick Rosewater Band is bijzonder te noemen, van rock naar funk naar een ballad en weer terug. Pure Pleasure is het motto en de rode draad in de show.
Huiskamer: Petro van Veen
Weidelint 40 Nijeveen
PIETER LEENDERTSE
PIETER LEENDERTSE is singer-songwriter van Nederlandstalige popliedjes. Geboren en opgegroeid waar zee plaatsmaakte voor land, Flevoland, is hij nu gehuisvest aan de oude gracht in het waterrijke Zwolle. Pieter ontwikkelde in de jaren een uniek (stem)geluid dat direct binnenkomt. Bij het schrijven van nieuwe songs neemt hij zijn muzikale helden zoals Amos Lee, Coldplay, Ed Sheeran, Jason Mraz en George Ezra in zijn achterhoofd mee.
Huiskamer: Dennis Kuiper
Wilhelminastraat 61 Meppel
THE MID
THE MID is een groep mannen van net boven gemiddelde leeftijd die met een flinke dosis spelplezier hun ouwelullenmuziek, zoals Brood, de Dijk, Clapton, De Stones en Neil Young laten horen!
Huiskamer: Anneke Stadhouders
Werkhorst 12 Meppel
MAARTJE, MARISKA en ISHBEL
MAARTJE, MARISKA en ISHBEL zijn drie studentes die elkaar hebben ontmoet op het conservatorium in Enschede. Alle drie studeren ze daar zang aan de Popacademie. Op 24 februari zullen ze een gemengd repetoire van eigen nummers en covers spelen, Nederlands- en Engelstalig, begeleid door piano en akoestische gitaar.
Huiskamer: Peter en Joke de Vries
Het Vledder 35 Meppel
BONNO GEERSE
BONNO GEERSE is een jonge muzikant uit Amersfoort. Al zeer lang in Meppel woonachtige pianist, beweegt zich muzikaal graag in de jaren 60 en 70 tussen The Beatles en De Doors maar voelt zich ook in de jazz en de in klassieke stijl als een vis in het water.
Huiskamer: Rob Kollen
Eikepage 18 Meppel
WILDEBOER
WILDEBOER - Geen geouwehoer: Nederrock! Deze boys zijn voor de duvel nog niet bang en knallen klassiekers om de vingers bij af te likken, van ZZ top, naar Bløf en De Dijk weer terug naar Queen, Van Halen en AC/DC!
Huiskamer: Mario Zijlstra
Westerd 44 Meppel
FLATT MOUNTAIN
FLATT MOUNTAIN is een Meppelse bluegrassband bestaande uit Evert Jepma (zang, gitaar), Joren Hans (mandoline) , Niels Krijger (banjo) en Peter Kroes (zang, bas). Op energieke en plezierige wijze brengt Flatt Mountain (bluegrass) traditionals en nummers van o.a. Bill Monroe, Stanley Brothers, Flatt & Scruggs en vele meer.
Huiskamer: Gertjan Holterman
Emmastraat 79 Meppel
SKI RESORT
SKI RESORT Soul, Funk, Rock, Surf en verder wordt op elk genre gejamd door de drie jonge gasten van Ski Resort. Voor de liefhebbers van de klassieke jamsessie zullen Jan Huistra, Doeke Bekius en Jordi Holterman hun eigen en andermans oeuvre uit de kast halen voor een muzikale middag.
Huiskamer: Demis Doornbos
Leonard Springerlaan 2 Meppel
ROB & DORIEN feat. RIA WESTERHUIS
Het akoestische duo Rob en Dorien spelen eigen werk en covers met een twist en zij worden afgewisseld door de bekende dichteres Ria Westerhuis. Ria schrijft sinds 2004 gedichten, liedteksten en verhalen zowel in het Nederlands als in “de streektaal van de Reest”.
Huiskamer: Martin & Evelyn de Vos
Marten Ottenlaan 4 Meppel
HUIS NR 4
HUIS NR 4 is een gelegenheidsformatie rond de bekende Meppeler bassist Henk Nibourg. Henk gaat er met zijn vrienden ongetwijfeld weer een bijzondere middag van maken
Huiskamer: Danielle Strijker
Julianastraat 10 Meppel
Marc & Mirjam
MARC & MIRJAM vormen samen een muzikaal duo. Ze bespelen de zaal met keyboard en zang. Bekende nummers en ook semi-bekende nummers zullen aan bod komen en vooral nummers die ze zelf erg leuk vinden. Marc speelt al erg lang in verschillende bands en op dit moment speelt hij in de top100 coverband LikeWise en bij de scala Bigband. Mirjam is zangeres in de band LikeWise en heeft voorheen in verschillende koren en aan muzikale projecten meegedaan. De muziek de we spelen is vooral om naar te luisteren en hier en daar valt er wellicht een danspasje te maken... maar kippenvel gegarandeerd!
Huiskamer: Gera Drogt
Lepelaar 73 Meppel
Jasper & Irati
JASPER & IRATI studeren aan de Internationale Pabo in Meppel. Irati is 21 jaar, komt uit Baskenland en zingt. Jasper, ook 21 jaar, zingt en speelt gitaar. Zij spelen semi-akoestische versies van bekende en minder bekende hits van vroeger en nu.
Huiskamer: Jeannette Kremer
Moagien 21 Meppel
3 finalisten van Podium Meppel
Hier spelen 3 deelnemers van Podium Meppel. Nadere info volgt
Fabiënne Schadee (18) studeert Docent muziek aan het conservatorium in Zwolle. En was vorig jaar 1 van de winnaars van podium Meppel.

Stijn De Wild zingt, speelt gitaar én schrijft ook nog eens zijn eigen liedjes. De 18-jarige Stijn is ervoor gemaakt om in de spotlights te staan! Stijn zingt onder begeleiding, voornamelijk van zijn eigen gitaar. Hij heeft een brede muziekstijl dat uiteenloopt van oude muziek, tot de nieuwste hits en natuurlijk zijn eigen geschreven nummers. Vorig jaar deed hij mee aan Podium Meppel en zette een geweldig optreden neer. Welverdiend pakte hij de hoofdprijs. Na zijn show voor Podium Meppel volgden er meer en trad hij onder andere op met Maaike Ouboter tijdens een show in de Ogterop in Meppel. Kortom, een talent waar we ongetwijfeld nog veel meer over zullen horen in de toekomst. Keep up the hard work Stijn!